Kalusteasennukset kätevästi Kuopiossa

Ota yhteyttä!

Yli 30 vuoden työkokemus huoneisto- ja sisäremonteista on antanut minulle myös vankan osaamisen kalusteasennuksissa. Asennan kalusteet tarvitsemaasi tilaan käden käänteessä Kuopiossa ja lähiseuduilla. Kauttani voit myös tilata kalusteet niin keittiöösi kuin kylpyhuoneeseesikin.

Palveluihini kuuluu sisäremonttien lisäksi myös ulkoremontit ja -verhoilut, kirvesmiestyöt, maalaukset ja pintakäsittelyt sekä uudisrakentaminen. Teen myös aliurakointia yrityksille. Kuuntelen aina asiakkaan toiveita ja tarpeita, jotta päästään yhdessä haluttuun lopputulokseen.

Kalusteasennukset käden käänteessä

Kaipaako keittiösi tai kylpyhuoneesi uusia kalusteita? Pidätkö perinteisemmästä tyylistä vai oletko modernin ilmeen kannattaja? Kauttani voit tilata mieleisesi kalusteet tarvitsemaasi tilaan. Autan mielelläni niiden valinnassa ja esittelen eri vaihtoehtoja. Voin helpottaa kalusteiden valintaasi kartoittamalla käyttötarpeitasi ja perehtymällä tilaan, johon ne asennetaan. 


Suosin aina laadukkaita kalusteita, jotka kestävät aikaa ja antavat kodillesi kauniin ilmeen. Asennan kalusteet kätevästi sinulle sopivana ajankohtana. Hoidan asennukset aina ripeästi, jotta tila saadaan käyttöön mahdollisimman nopeasti. Minulle asiakastyytyväisyys on ensiarvoisen tärkeää. Tästä syystä panostan viimeisteltyyn työnjälkeen myös kaikissa kalusteasennuksissa. Hyvin asennetut kalusteet kestävät myös paremmin kovaakin käyttöä.

Liukuovet mittojen mukaan

Asennan liukuovia tarvitsemaasi tilaan mittatilaustyönä. Liukuovet säästävät tilaa, eivätkä ne ole koskaan kenenkään tiellä. Ne sopivat monenlaiseen käyttöön, kuten eteiseen, oviaukkoon tai vaatekaappiin. Liukuovet tekevät tilasta käytännöllisemmän, sillä ne voidaan asentaa ikään kuin seinän sisään. Tarvittaessa liukuovet voivat olla auki luoden tilaan avaruutta ja toisinaan taas kiinni eristäen esimerkiksi makuuhuoneen olohuoneesta. Ne lisäävät siis mukavasti kotisi toimivuutta. Remonttipalveluni ovat aina asiakkaalle räätälöityjä. Teen remonttityöt joko avaimet käteen -palveluna tai tuntityönä sopimuksen mukaan. Työskentelen Kuopiossa ja lähialueilla. Kerron mielelläni lisää monipuolisista palveluistani.

Lue lisää myös kirvesmiestöistä

Yhteystiedot 

Savon Rakennuspalvelu

Pekka Hujanen

Rahkakatu 15
70780 KUOPIO

 040 066 8813

 pekka@savonrakennuspalvelu.fi

Yhteydenottolomake 

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.