Laadukkaat huoneistoremontit Kuopiossa

Ota yhteyttä

Tarjoan huoneistoremontit laadukkaasti toteutettuna Kuopiossa ja lähiseuduilla. Hoidan remontit sopimuksen mukaan avaimet käteen -palveluna tai tuntityönä. Kaikissa remonttipalveluissani kuuntelen tarkkaan asiakkaan tarpeita ja toiveita.

Remonttipalveluihini kuuluvat myös tarvittaessa kalusteiden tilaus ja asennus. Asiakkainani on niin yrityksiä kuin yksityisiä. Mikäli remontissasi tarvitaan putki- tai sähkötöitä, tilaan ne yhteistyökumppaneiltani.

Huoneistoremontit kerralla kuntoon

Huoneistoremontit teen luotettavasti alusta loppuun vankalla ammattitaidolla, laadukkaaseen työnjälkeen aina panostaen.

remonttipalvelut yhteistyökumppaneiden kanssa alusta loppuun

Työskentelen avaimet käteen -periaatteella: mikäli remontit vaativat putki- tai sähkömiestä, tilaan palvelut yhteistyökumppaneiltani. Tämä takaa joustavan ja vaivattoman remontointipalvelun, jonka ansiosta sinun ei tarvitse kantaa huolta mistään.

remonttiaikataulut asiakkaan mukaan

Teen remontit joustavalla aikataululla ja aina asiakkaan toiveiden mukaan.

remontit sopimuksia noudattaen

Remontoin tehtyjä sopimuksia noudattaen.

Monipuoliset sisäremontit

Mikäli kotisi sisätilat kaipaavat remonttia tai haluat vain uudistusta kotisi ilmeeseen, voit kääntyä luottavaisin mielin puoleeni. Olen tehnyt sisä- ja huoneistoremontteja yli 30 vuotta, joten työskentelyäni kuvaavat vankka ammattitaito ja huolellisuus. Panostan aina viimeisteltyyn työnjälkeen ja haluan, että remontoidut tilat kestävät myös kulutusta. Materiaalivalinnat teen huolella ja arvostan laatua.

Sisäremonttipalveluihini kuuluvat:

  • huoneistoremontit

  • kylpyhuoneremontit

  • saunaremontit

  • keittiöremontit.

Kauttani voit myös tilata tarvittavat kalusteet. Teen mielelläni myös muita kaappien ja komeroiden tai vaikkapa liukuovien asennuksia mittatilaustyönä.

Maalaukset ja pintakäsittelyt

Älä epäröi ottaa yhteyttä, mikäli kotisi tai liiketilasi seinät tarvitsevat maalausta. Teen sekä maalaukset että pintakäsittelyt tarvitsemaasi tilaan nopeasti mutta huolella. Maalit ja muut materiaalivalinnat teen tilasi tarpeet huomioiden ja toiveitasi tarkasti kuunnellen. Työni lopputulos on aina sekä kestävä että kaunis silmälle.

Huoneistoremonttipalveluitani tarjoan sekä yrityksille että yksityisille Kuopiossa ja lähialueilla.

Lue lisää

Yhteystiedot 

Savon Rakennuspalvelu

Pekka Hujanen

Rahkakatu 15
70780 KUOPIO

 040 066 8813

 pekka@savonrakennuspalvelu.fi

Yhteydenottolomake 

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.