Kylpyhuoneremontit ammattitaidolla Kuopiossa

Ota yhteyttä!

Teen kylpyhuoneremontit ja saunaremontit yli 30 vuoden kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla Kuopiossa. Huolehdin remontista sinulle sopivassa aikataulussa ja avaimet käteen -periaatteella. Avullani saat toimivat ja viihtyisät kylpyhuone- ja saunatilat vaivattomasti. 

Kylpyhuone- ja saunaremonttien lisäksi teen muun muassa muut sisäremontit, ulkoremontit ja -verhoilut, kirvesmiestyöt ja kalusteasennukset. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan remonttisi yhdessä!

Toiveidesi mukainen kylpyhuone

Kaipaako kylpyhuoneeseesi uutta ja raikasta ilmettä? Haaveiletko toimivammasta kylpyhuoneesta, joka palvelee paremmin nykyisessä elämäntilanteessasi? Autan sinua tekemään toiveistasi totta. Huomioin lopputuloksessa esimerkiksi pienten lasten, ikääntymisen ja erilaisten liikuntarajoitteiden mukanaan tuomat tarpeen. Tyylin ja värimaailman voit valita luonnollisesti mieltymystesi mukaan.

 

Remontoin koko kylpyhuoneesi alusta loppuun asti, eli huolehdin suunnittelusta, autan materiaali- ja kalustevalinnoissa ja toteutan remontin laadukkaasti. Avullani tilaat myös sopivat kalusteet. Varmistan sen, että remontti sujuu arkesi aikataulun huomioiden.

Vesieristysten osaamista

Yleensä kylpyhuoneremonttiin kuuluu vesieristyksen tekeminen, laatoitus, pinnassa olevien vesiputkien uusiminen ja kalusteiden asennus. Saat yritykseltäni koko remontin alusta loppuun asti toteutettuna. Minulta löytyy vedeneristystöissä runsaasti käytännön kokemusta.

 

Putki- ja sähkötöissä käännyn luotettavien yhteistyökumppaneiden puoleen, eikä sinun tarvitse asioida useiden eri yritysten kanssa. Näin remontti on sinulle vaivaton ja etenee sovitussa aikataulussa. Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi, niin suunnitellaan remonttisi yhdessä!

Pienet ja suuret saunaremontit

Uudistan saunasi esimerkiksi vaihtamalla lauteet ja kiukaan uusiin tai remontoimalla koko saunan lattiasta kattoon. Kokonaisvaltainen saunaremontti kattaa kaiken tarvitsemasi, myös esimerkiksi laatoitukset ja valaisinratkaisut.

 

Olipa kyseessä sitten perinteinen puulämmitteinen sauna, sähkösauna tai vaikka infrapunasauna, toteutan remontin ammattitaidolla ja toiveitasi kuunnellen. Autan sinua jo remontin suunnittelusta ja materiaalivalinnoista alkaen. Kaikki onnistuu avaimet käteen -periaatteella ja korkealaatuisella lopputuloksella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot 

Savon Rakennuspalvelu

Pekka Hujanen

Rahkakatu 15
70780 KUOPIO

 040 066 8813

 pekka@savonrakennuspalvelu.fi

Yhteydenottolomake 

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.