Kestävät kirvesmiestyöt Kuopiossa

Ota yhteyttä!

Palveluihini kuuluvat laadukkaat ja kestävät kirvesmiestyöt vankalla ammattiosaamisella toteutettuna. Toimin Kuopiossa ja lähiseuduilla ja palvelen niin yrityksiä kuin yksityisiäkin. Teen myös aliurakointia yrityksille. Tarjoan kaikki palveluni joko avaimet käteen -palveluna tai tuntityönä sopimuksen mukaan. Työskentelyni on aina asiakaslähtöistä.

Panostan laadukkaaseen työnjälkeen ja sujuvaan työskentelyyn. Lisäksi perehdyn huolella korjaus- tai uudisrakennettavaan kohteeseen ja etenen suunnitelmallisesti jokaisessa projektissa. Ota yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää kirvesmiestöistä sekä muista palveluistani.

Monipuolista korjausrakentamista

Minulla on kirvesmieskoulutus ja tekemiini kirvesmiestöihin kuuluu muun muassa monipuolinen korjausrakentaminen. Teen esimerkiksi ovien ja ikkunoiden vaihtoja sekä korjauksia. Hoidan ammattitaidolla kesämökkien ja omakotitalojen ulkoverhoilut. Uusi ulkoverhoilu kohentaa aina kotisi tai mökkisi ilmettä merkittävästi. Se on myös järkevä ja kannattava sijoitus tulevaisuuteen. Teen ulkoverhoilun niin, että tuuletus ja eristys toimivat moitteettomasti. Näin sinun ei tarvitse huolehtia lämpövuodoista tai kosteusongelmista. 

Valitsen huolella materiaalit, jotka soveltuvat suomalaiseen ilmanalaan ja olosuhteisiin. Ulkoverhoilun aloitan aina rakenteiden tarkastuksella ja korjaan heti mahdolliset lämpövuodot sekä ongelmakohdat. Asennan tämän jälkeen tuulettuvan ulkoverhoilun. Lopuksi hoidan ulkoverhoilun maalauksen. Voit luottaa osaamiseeni kaikissa ulkoverhoilutöissä.

Uudisrakentaminen

Ota yhteyttä, jos omakotitalosi tai kesämökkisi kaipaa korjauksia tai remontointia Kuopion seudulla! Teen myös uudisrakentamisen töitä, joten voit kääntyä puoleeni, kun vanha rakennus tarvitsee parannuksia tai talosi laajennuksia ja täydentäviä rakenteita, kuten autotalleja, roskakatoksia tai terasseja.

Tarjoan aina kustannustehokkaita ratkaisuja ja työskentelen nopeasti, mutta huolellisesti. Näin päästään joutuisasti nauttimaan lopputuloksesta. Uudisrakentamisessa kannattaa luottaa ammattilaisen osaamiseen, jotta rakentaminen etenee suunnitelmien mukaan, eikä ikäviä yllätyksiä synny.

Lue lisää kalustepalveluista

Yhteystiedot 

Savon Rakennuspalvelu

Pekka Hujanen

Rahkakatu 15
70780 KUOPIO

 040 066 8813

 pekka@savonrakennuspalvelu.fi

Yhteydenottolomake 

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.